Litteraturkommitténs praktiska möten

Litteraturkommittén

”Litteraturkommittén har praktiskt möte och packar den sista söndagen i varje månad kl mellan kl 11-13 och ni är då välkomna att hämta upp eller köpa litteratur mellan kl 12-13 på Jordhyttegatan 14C. Närmaste hållplatserna är Sandarna och Sannaplan med spårvagn och Orustgatan med buss. Använd ringklockan med NA loggan på så släpper vi in er.

Pga Corona-direktiv och beslut fattade ang DSK.
Då DSK inte blir av i fysiks form än och vi tyvärr inte heller har möjlighet att åka runt och lämna av till grupperna så uppskattar vi verkligen om ni kan hämta upp era beställningar i lokalen på packningsdagen. Ni får en orderbekräftelse och faktura på eran mail när vi mottagit eran beställning och meddelar även då när den packas. Om detta ändå inte skulle passa så finns möjlighet att hämta upp sin beställning efter överenskommelse hos Bella. Meddela gärna tillsammans med eran order på [email protected] för att komma överens om en dag som passar efter nästa packningsdag.

Grupper som inte har möjlighet att ta sig till Göteborg ex. från Jönköping och Varberg så finns möjlighet att få beställningen skickad till sig via post. Skriv till vilken adress ni önskar få beställningen så skickar vi så snart vi kan efter nästa packningsdag.
I tacksam service

Litteraturen

Litteratur Distributions Kommitten  hittar ni på på

Jordhyttegatan 14C, 41473 Göteborg

(länk öppnas i google maps)

I tacksam service

Litteraturkommittén