Litteraturkommitténs praktiska möten

Litteraturkommittén

Litteraturkommittén har praktiskt möte och packar den sista söndagen i varje månad mellan kl. 11-13 och ni är då välkomna att hämta upp eller köpa litteratur mellan kl. 11-13 på Jordhyttegatan 14C. Närmaste hållplatserna är Sandarna och Sannaplan med spårvagn och Orustgatan med buss. Använd ringklockan med NA loggan på så släpper vi in er.

Pga. Corona-direktiv och beslut fattade ang. DSK.
Då DSK inte blir av i fysiks form än och vi tyvärr inte heller har möjlighet att åka runt och lämna av till grupperna så uppskattar vi verkligen om ni kan hämta upp era beställningar i lokalen på packningsdagen. Ni får en orderbekräftelse och faktura på eran mail när vi mottagit eran beställning och meddelar även då när den packas, vilket alltid blir sista söndagen i den månad ni beställer. Om detta inte passar kommer ordern att ligga kvar tills vårt nästa praktiska möte.

Grupper som inte har möjlighet att ta sig till Göteborg ex. från Jönköping och Varberg så finns möjlighet att få beställningen skickad till sig via post. Skriv till vilken adress ni önskar få beställningen så skickar vi så snart vi kan efter nästa packningsdag.

I tacksam service
Litteraturen

Litteratur Distributions Kommitten  hittar ni på på

Jordhyttegatan 14C, 41473 Göteborg

(länk öppnas i google maps)

I tacksam service

Litteraturkommittén